News

OPPLE Software Defined Lighting

Afbeelding bij artikel
Media
Tekst

Met meer dan 30 jaar verlichtingservaring, is OPPLE trots te schitteren als een van de top 5 verlichtingsmerken in de wereld. Vanuit onze drie ultramoderne onderzoeks-, ontwikkelings- en productiecentra brengen wij u de nieuwste innovaties en diensten. Als een familiebedrijf waarderen we sterke partnerschappen en zijn wij volledig toegewijd aan het verlenen van service en het verrassen van onze zakenpartners en klanten.

Tekst

Op Light&Building 2024 presenteerden we voor het eerst ons nieuwe concept aan de industrie: SDL Software Defined Lighting. We hebben ongelooflijk veel positieve feedback gekregen op dit nieuwe concept, maar wat is SDL?

Door een eigen spectraal regelalgoritme te combineren met een unieke multi-LED lichtbron, simuleert SDL de natuurlijke schittering van zonlicht, waardoor een ongeëvenaarde verlichtingservaring ontstaat.

In tegenstelling tot standaard LED- en RGB-technologieën biedt SDL een aantal opmerkelijke voordelen:

Media

Dichter bij natuurlijk licht

De geavanceerde spectrale regeling van SDL zorgt ervoor dat het geproduceerde licht nauwkeurig natuurlijk zonlicht nabootst, ongeacht de gekozen kleurtemperatuur. Dit maakt een authentiekere en comfortabelere verlichtingsomgeving mogelijk.


Volledig spectrum

Het lichtspectrum van SDL is uitgebreider dan dat van conventionele verlichtingsoplossingen. Dit resulteert in een nauwkeurigere kleurweergave en een levendigere, natuurlijke sfeer.

Breder kleurbereik

De innovatieve technologie van SDL verlegt de grenzen van kleurweergave en biedt een breder kleurbereik. Hierdoor kunnen gebruikers unieke en visueel aantrekkelijke verlichtingseffecten creëren die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Door gebruik te maken van de kracht van Smart Spectrum technologie, brengt SDL een revolutie teweeg in de manier waarop we binnenverlichting ervaren. OPPLE's streven naar innovatie en uitmuntendheid blijkt duidelijk uit deze baanbrekende technologie, waarop momenteel patent is aangevraagd.

Tekst

Ervaar het verschil dat SDL kan maken in uw ruimte en breng de warmte en vitaliteit van de zon binnen met de innovatieve verlichtingsoplossingen van OPPLE.

Als u een van de eersten wilt zijn om onze nieuwe producten te ervaren, neem dan contact op met een van onze collega's in uw regio om er deel van uit te maken.

Gerelateerd nieuws