News

Highbay G4 MD

LED Highbay Performer G4 met bewegingsdetectie De welbekende OPPLE Highbay Performer nu verkrijgbaar met bewegingsdetectie als een stand-alone oplossing. De Highbay Perfo...
Afbeelding bij artikel
Body tekst

LED Highbay Performer G4 met bewegingsdetectie

De welbekende OPPLE Highbay Performer nu verkrijgbaar met bewegingsdetectie als een stand-alone oplossing.

De Highbay Performer G4 met bewegingsdetectie is te gebruiken op een hoogte van 15 meter met een 3-staps dimfunctie. Dit maakt de Highbay perfect geschikt voor magazijnen en hoge-plafondtoepassingen.

De infrarood controller heeft tal van functionaliteiten, zoals aan / uit, reset, activering of deactivering van de sensor. Daarnaast kan de controller worden gebruikt om de dimstand, daglichtregeling en sensorgevoeligheid in te stellen. Het armatuur past automatisch de lichtoutput aan, afhankelijk van het luxniveau in de omgeving, om nog meer energie te besparen.

Met de LED Highbay Performer G4 bespaar je gemakkelijk 80% op je energiekosten. Direct 100% licht bij inschakelen is een ander groot voordeel van LED. Door het speciale ontwerp van de optiek zijn er minder armaturen nodig, waardoor u kunt besparen op uw huidige installatie. LED Highbays zijn water- en slagvast (IP65 / IP66 en IK08) en voldoen dus aan alle eisen en voor binnen- en buitentoepassingen.

Klik hier voor het volledige OPPLE Highbay-assortiment of vraag uw OPPLE accountmanager naar de LED Highbay Performer G4 met bewegingsdetectie.

Gerelateerd nieuws