News

LED Slim Paneel Performer G5

Nu met hogere efficiëntie en lichtopbrengst
Afbeelding bij artikel
OPPLE HQ Eindhoven (LED Slim Panel Performer)
Tekst

OPPLE LED Slim Panels hebben een slank en strak ontwerp. De panels zijn geschikt voor systeemplafonds, maar door het toepassen van diverse accessoires ook als opbouwarmatuur of gependeld armatuur te gebruiken. Dan komt het slanke design extra tot z’n recht.  Door de uniforme lichtverdeling met een lage verblindingsgraad voldoet het armatuur aan de eisen van moderne werkomstandigheden.  Veel Slim Panels lijken aan de buitenkant misschien hetzelfde, maar er is veel kwaliteitsverschil. Met de OPPLE LED Slim Panel Performer G5 krijgt u het neusje van de zalm.

De generatie 5 heeft een standaard IP-waarde van IP54 aan de voorzijde. Nog een praktische eigenschap is de instelbare driver. Hiermee is het vermogen en de lumenoutput van het armatuur op twee standen in te stellen (3900 en 4420 lumen bij 4000K).

Slim Panels zijn beschikbaar in vele varianten, zoals ON/OFF en verschillende dimvarianten zoals DALI, SMART, 1-10V. Tevens is de Slim Panel G5 te verkrijgen in een verhoogde kleurweergave van CRI90.

Extra interessant voor de Slim Panel G5: er bestaat er een Smart (BLE) versie, die kan variëren van warmwit naar koelwit (2700K-6500K). Zo kun je je werkplek inrichten met de kleurtemperatuur die je prettig vindt. Pas bijvoorbeeld in een vergaderruimte de kleur aan naar koelwit om extra alert te zijn of naar warmwit om juist te relaxen en een informele sfeer te creëren.

De OPPLE LED Slim Panel Performer G5 heeft veel voordelen.

Meer Informatie

Gerelateerd nieuws