News

LED Urban

Nieuwe toevoegingen aan het OPPLE outdoorassortiment OPPLE Lighting voegt degelijke professionele armaturen toe aan haar buitenverlichtingsassortiment. Deze nieuwe armaturen hebben een modern design...
Afbeelding bij artikel
Application Post Top
Tekst

LED Bollard

Media
LED Bollard
Tekst

De LED Bollard valt in de categorie van tuin- en voetpadverlichtingsarmaturen. Deze lichtzuil wordt vaak toegepast bij looppaden, buitenterreinen bij gebouwen, tuinen en parken.

De lichtzuil heeft speciale optieken om hinderlijke verblinding te minimaliseren. Het armatuur geeft 360° licht rondom het armatuur, hetgeen een mooi lichtbeeld geeft op straat of in de tuin.

 

De LED Bollard is verkrijgbaar in twee hoogtes, te weten 0,6 m en 1 meter.

Er wordt een IP68-connector meegeleverd om het armatuur eenvoudig aan te sluiten. Een extra eigenschap is de gesloten onderkant, dat inkruipende insecten voorkomt.

 

Het armatuur is waterdicht (IP65) en kan tegen een stootje (IK08). Daarnaast heeft het een kleurweergave van 80, zodat er nagenoeg geen kleurvervorming optreedt in de tuin of op straat.

Tekst

LED Post Top

Tekst

De LED Post Top is beter bekend als paaltoparmatuur. Met zijn exclusieve design is dit armatuur uitstekend toe te passen als straat- en pleinverlichtingsarmatuur. Daarnaast worden paaltoparmaturen vaak gebruikt in parken en wandelgebieden.

 

Ook dit armatuur heeft speciale optieken om hinderlijke verblinding te minimaliseren.

De Post Top is leverbaar in drie vermogens (33W, 50W en 68W) en twee bundelhoeken (breed - W en assymetrisch - AS).

Het armatuur heeft een gegoten aluminium behuizing voor optimale warmteafvoer en is door de meegeleverde IP68-connector eenvoudig aan te sluiten. De connector kan zowel in het armatuur als daarbuiten worden geplaatst. De Post Top wordt geleverd in twee delen en is eenvoudig te monteren door 4 schroeven, waardoor het pakket hanteerbaar en gemakkelijk te vervoeren is.

 

Omdat de paaldiktes in Europa verschillen, levert OPPLE dit armatuur met twee verschillende binnenmaten, te weten Ø 60 cm en Ø 76 cm.

 

Het armatuur is waterdicht (IP66) en bestendig tegen vandalisme (IK08).

Media
LED Post Top

Gerelateerd nieuws