News

LED Wall-Mounted Performer

OPPLE heeft de LED Wall-Mounted verder doorontwikkeld en introduceert nu de Wall-Mounted Peformer. Een slagvast (IK10) en tevens stofvrij- en waterbestendig (IP65) armatuur met hoogwaardige impactbesc...
Afbeelding bij artikel
Body tekst

OPPLE heeft de LED Wall-Mounted verder doorontwikkeld en introduceert nu de Wall-Mounted Peformer. Een slagvast (IK10) en tevens stofvrij- en waterbestendig (IP65) armatuur met hoogwaardige impactbescherming.

Tekst

Het kan onder meer worden toegepast in portieken, parkeergarages, scholen, stations en andere applicaties waar een vandalismebestendig armatuur vereist is.

Een belangrijke eigenschap van het armatuur is de ingebouwde CCT-schakelaar, waarmee een kleurselectie kan worden gemaakt (3000K / 4000K).

 

Met een lichtopbrengst tot wel 2550 lumen is de LED Wall-Mounted 21W een goede vervanger voor slagvaste armaturen met 2x CFL 26W. Dit betekent een energiebesparing van meer dan 60%. Er is ook een 15W versie te verkrijgen.

 

Een ander voordeel is dat het armatuur direct 100% licht geeft na inschakeling zonder opwarmtijd of knipperend lichteffect. Het armatuur heeft een comfortabele en uniforme lichtverdeling. Dit komt onder andere door een efficiënte en homogene afdekkap.

 

Ook is er een versie met ingebouwde bewegings- en daglichtsensor en 3-staps dimming beschikbaar, die een handmatige schakeling overbodig maakt. Er is altijd licht op het moment dat dat nodig is. Noodverlichting is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Het armatuur heeft een eenvoudige aansluiting, dus is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Kortom, een product met vele voordelen.

Kijk voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws