News

Nieuw OPPLE Smart Converters

Afbeelding bij artikel
Tekst

Smart Relay DIM

De bestaande Smart Relay voegt ook armaturen en apparaten toe aan het Smart systeem, maar schakelt alleen aan/uit. Met de nieuwe Smart Relay DIM is het mogelijk om tot wel 250W aan fase dimbare armaturen en/of lampen te schakelen én te dimmen.

 

 

Media
Media
Tekst

Smart DALI Converter

Met de Smart DALI Converter kunnen alle typen DALI1 en DALI2 armaturen van alle merken aan het Smart Lighting systeem worden toegevoegd. Deze armaturen krijgen daarmee dezelfde functionaliteiten en voordelen als de Smart armaturen. Met één Smart DALI converter is het mogelijk om tot wel 64 DALI armaturen aan te sturen middels DALI broadcast commando’s.

De Smart DALI Converter is zelfs geschikt om DALI DT8 Tunable White armaturen te combineren in het Smart Lighting systeem.

 

De reeds beschikbare Smart Connect Box beschikt, naast de mogelijkheid om draadloos via een BLE signaal te communiceren, overigens ook standaard over de mogelijkheid om DALI armaturen aan te sluiten en via het Smart Lighting systeem aan te sturen.

 

Tekst

Smart 10V Converter

Heb je een armatuur met een 1-10V dimbare driver, zoals bijvoorbeeld onze Wall-Mounted Performer, dan kan deze vanaf nu ook worden gekoppeld aan het Smart Lighting systeem. Naast het omzetten van het dimsignaal beschikt de Smart 10V Converter ook over een relais waarmee tot maximaal 1.000W geschakeld kan worden.

Media
Media
Tekst

Smart Multi Switch Module

Ieder type wandschakelaar voorzien van conventionele pulsdrukker kan vanaf nu geïntegreerd worden in het Smart Lighting systeem. Deze uiterst kleine module past achter vrijwel elke schakelaar.

Met een enkelvoudige pulsdrukker kan aan/uit worden geschakeld en worden gedimd.

Een dubbele pulsdrukker biedt naast aan/uit en dimmen ook de mogelijkheid om de kleurtemperatuur van Tunable White armaturen aan te passen.

De Smart Multi Switch Module heeft daarnaast 4 extra ingangen, zodat tevens met één druk op de knop een specifieke lichtscène kan worden geactiveerd.

Gerelateerd nieuws