News

Nieuwe catalogus: Ontdek de nieuwe producten voor april 2023

Met veel enthousiasme presenteren wij u onze nieuwste innovaties en nieuwe producten die gebruik maken van de nieuwste technologie om energie-efficiëntie moeiteloos te maken.
Afbeelding bij artikel
OPPLE-HCL
Tekst

In april brengen we u een reeks innovatieve producten die gebruik maken van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat energie-efficiëntie nog nooit zo eenvoudig is geweest. Bovendien maken we Human Centric Lighting mogelijk binnen ons Smart portfolio om uw verlichtingservaring verder te verbeteren.

Of u nu op zoek bent naar verlichtingsoplossingen voor kantoren, winkels, scholen, industriële omgevingen of zelfs sportvelden, bij ons bent u aan het juiste adres met ons brede scala aan oplossingen voor binnen- en buitenverlichtingsprojecten.

Met het verbod op fluorescentielampen biedt onze catalogus bovendien tal van (nieuwe) oplossingen om uw overstap naar LED eenvoudig, snel en betaalbaar te maken.

Klik op onderstaande link om de nieuwe catalogus te downloaden.

Catalogue April 2023

Media

Tot onze nieuwe producten voor april behoren:

De Floodlight Olympus, onze krachtigste sportverlichtingsoplossing tot nu toe, met een bereik tot 192.000 lm en een hoge efficiëntie tot 160lm/W. De Olympus is tevens voorzien van flexibele montagemethoden en DALI-dimming voor een lager energieverbruik. Hiermee breiden wij onze professionele reeks krachtige armaturen voor sportfaciliteiten en grote installaties uit. 

Samen met de Olympus breiden wij onze Floodlight EcoMax-familie uit van 10 tot 200W, met een verbeterde efficiëntie tot 130 lm/w. In de projectoren van 10W/20W zijn ook de versies met bewegingsdetectie (MD) opgenomen. Daarnaast is onze Floodlight Performer Modulo geoptimaliseerd met asymmetrische optiek en nu verkrijgbaar in versies van 70W tot 380W.

 

Nieuw in onze panelen: een nieuwe familie van de Slim Panel Performer met achtergrondverlichting en een verbeterde efficiëntie van 140lm/W. Voor de Slim Panel EcoMax hebben we ook een nieuwe familie geïntroduceerd met een hoge efficiëntie van 130lm/W, en ook beschikbaar in UGR22 versies.

Onze Highbay Performer komt met een verbeterd ultra slank ontwerp, 160 lm/W efficiëntie en extra hoog vermogen versies (240 W).

Voor de waterdichte versies van Opple presenteren wij onze topoplossing, de Waterproof Performer, met een efficiëntie van 150 lm/W en een verlengde levensduur tot 100.000 uur. Voor de meer kosteneffectieve Waterproof Basic hebben we de efficiëntie verhoogd tot 130 lm/W en hebben we standaard doorvoerbedrading opgenomen voor een snellere installatie.

Media
Tekst

Opple Lighting biedt al enkele jaren een breed scala aan slimme verlichtingsproducten. Op dit gebied blijven we ons Smart Lighting portfolio ontwikkelen door te upgraden naar het gestandaardiseerde Bluetooth SIG mesh® (BLE2) communicatieprotocol.

Tegelijkertijd maken we Human Centric Lighting (HCL) mogelijk binnen onze SMART-oplossingen. Met onze Tunable White armaturen beloven wij u het eenvoudigst te gebruiken en snelst te installeren HCL-systeem op de markt om uw verlichtingservaring verder te verbeteren.

Gerelateerd nieuws