News

Nieuwe catalogus: Ontdek de nieuwste innovaties in verlichting!

Afbeelding bij artikel
Tekst

Dit jaar brengen we u met veel genoegen een breed scala aan nieuwe innovaties. We introduceren verschillende nieuwe producten in ons assortiment binnenverlichting, waaronder panelen, downlights, een elegant lineair pendelarmatuur en een stijlvolle bureaulamp. Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met geavanceerde oplossingen voor zowel industriële als buitenverlichtingsapplicaties. Deze innovaties beschikken over verbeterde functies zoals Smart Lighting, verhoogde efficiëntie, lage verblindingsfactor (UGR<10; UGR<16) en opties voor geïntegreerde CCT schakelaar of instelbaar vermogen.

Bovendien hebben we het aanbod van armaturen met onze Human Centric Lighting-technologie uitgebreid. Klik op de onderstaande link om de nieuwe catalogus te downloaden:

Catalogus april 2024

Media
Media
Tekst

We breiden ons assortiment panelen uit

Dit jaar introduceren we drie nieuwe panelfamilies. Daarnaast is onze Slim Panel Performer nu verkrijgbaar in DALI DT8 Tunable White versies.

Panel Lugano

Dit stijlvolle, krachtige LED-paneel heeft een uniforme lichtverdeling met verblindingsarme optiek (UGR<16) en is standaard uitgerust met een CCT-schakelaar voor kleurtemperatuurregeling. Panel Lugano heeft een efficiëntie van 125 lm/W en een CRI > 90. Dit nieuwe paneel is ook verkrijgbaar als Tunable White versie en is geschikt voor onze Human Centric Lighting technologie.

Panel Torino

Dit nieuwe design paneel is perfect voor kantoortoepassingen (UGR<19). Net als de Lugano heeft dit paneel een indrukwekkende efficiëntie van 125 lm/W, wordt het geleverd met geïntegreerde CCT-schakelaar en CRI>90. 

Panel Performer Opbouw

Vervang verouderde 2x36W of 2x58W kantoorarmaturen gemakkelijk met onze Panel Performer Suspended. Deze voldoet aan de kantoornormen en garandeert UGR19-conformiteit voor meer comfort. Kies uit DALI2 of Smart Lighting (BLE2) versies afhankelijk van uw behoeften.

Tekst

Onze downlightfamilie maakt grote ontwikkelingen door

Downlight Performer

De nieuwe generatie van de Downlight Performer heeft een verfrissend nieuw design en een verbeterde efficiëntie tot 130 lm/W en CRI90 voor alle versies. Uitgerust met een geïntegreerde CCT-schakelaar voor kleurkeuze (3000K-4000K) en verkrijgbaar in een compacte 125 mm uitsparing, garandeert de Downlight Performer veelzijdigheid met behoud van prestaties. Verkrijgbaar in twee unieke optische lensconcepten met hoogglans (HG) of mat witte (MW) reflector.

Downlight Flex EcoMax

Onze nieuwste aanwinst, de Downlight Flex, biedt een veelzijdige opbouw- of inbouwinstallatie. Hij dekt Ø65-205mm (16W) en Ø120-260mm (22W) uitsparingen, heeft 3 vermogensstanden en een CCT-schakelaar (3000K-4000K) voor kleuraanpassingen. Verkrijgbaar in ronde en vierkante varianten voor optimale flexibiliteit.

Downlight Slim EcoMax

Tot slot hebben we ook de Downlight EcoMax opgewaardeerd. Waar deze eerst verkrijgbaar was tot 85 lm/W, is de efficiëntie nu verbeterd tot 120 lm/W. Net als de andere twee Downlights is de Slim EcoMax nu geïntegreerd met een CCT-schakelaar voor kleurkeuze (3000K-4000K). Kies uit 5 lumenpakketten in 5 uitsnijdiameters van 100 mm tot 200 mm afhankelijk van je behoeften.

Media

Hier houden de innovaties niet op! Dit jaar brengen we een van de grootste lanceringen, met nog eens vijf nieuwe armatuurfamilies. Hiertoe behoort de Slim Spot EcoMax, een stijlvolle en ultraslanke spot met een hoogte van slechts 31 mm, een hoge CRI>90 en CCT-schakelaar (2700K-3000K-4000K). 

Onze nieuwe, moderne direct/indirect Pendel Linear Tallinn biedt ultralage verblinding (UGR<10), een stijlvolle zwarte reflector en magnetische connector voor flexibele montage van meerdere armaturen. Ervaar ultieme flexibiliteit met Tunable White (TW) technologie, die een breed scala aan kleurtemperaturen van 2700K tot 6500K biedt. Een ander nieuw design armatuur is onze stijlvolle Bureaulamp Balance met 320 graden rotatie en geavanceerde optiek voor een bredere en meer gelijkmatige verlichting. 

Nieuw in de industrieverlichting is onze robuuste en krachtige Highbay Performer Linear met rechthoekig ontwerp. Deze highbay oplossing heeft een zeer hoge efficiëntie van 180lm/W en een ultrahoge output tot 54.000lm. Verkrijgbaar in brede, asymmetrische en extra asymmetrische bundelhoeken en ook in noodversies (EM). 

Een nieuwe familie voor buitenverlichting is onze Bollard/Wall Light Leo. Deze armatuurfamilie combineert stijl en functionaliteit in een strakke zwarte afwerking, met geavanceerd transparant (CL) of comfortabel diffuus (FR) lichteffect. Kenmerken zijn onder andere een geïntegreerde CCT-schakelaar voor instelbare kleurtemperaturen (3000K-4000K), IP65 waterdichtheid, IK08 schokbestendigheid en triac dimbaarheid. Daarnaast introduceren we asymmetrische (55°x110°) en smalle (60°) bundelhoeken voor versies met hoog vermogen van onze Floodlight EcoMax.

Tot slot hebben we ook enkele families een uplift gegeven naar een nieuwe generatie. De Lineair EcoMax heeft een verbeterde efficiëntie van 130 lm/W en geïntegreerde vermogens- en CCT-schakelaar. We hebben de efficiëntie van onze T8 buisfamilies verbeterd tot 170 lm/W en het plafond-/wandarmatuur Apollo heeft nu een verbeterd design met geïntegreerde voeding en CCT-schakelaar. De Apollo is nu ook verkrijgbaar met bewegingssensor (MD).

Gerelateerd nieuws