Regelgeving

We vinden het belangrijk om je te informeren en te helpen bij nieuwe maatregelen. Op deze pagina vind je informatie over de regelgeving omtrent energielabel C, BREEAM en de energieinvesteringsaftrek. 

Energielabel C

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. OPPLE biedt een ruim assortiment met verlichtingsoplossingen waarmee je jouw kantoor gemakkelijk dichterbij het C-label brengt.

Meer informatie

BREEAM

De BREEAM assessment methode wordt wereldwijd toegepast en heeft als doel om meer duurzame gebouwen met minimale milieu-impact te realiseren. De BREEAM richtlijnen zijn opgesteld voor o.a. nieuwbouw en renovatie en worden veelal gevraagd door installateurs, adviseurs maar ook gebouw eigenaren. 

Meer informatie

Energie-investeringsaftrek

EIA is een fiscale regeling waarmee de overheid ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen zoals LED verlichting. OPPLE Lighting heeft diverse producten die veel in projecten gebruikt worden én die dit jaar, onder andere o.b.v. de levensduur, in aanmerking komen voor deze subsidie.

Meer informatie

Tekst

Voor een gedegen advies, kunt u uw OPPLE accountmanager in de regio benaderen.

Klik hier voor de contactgegevens.