News

Pendel Linear Tallinn heeft de iF DESIGN AWARD 2024 gewonnen!

OPPLE Lighting is dit jaar winnaar van de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs.
Afbeelding bij artikel
Tekst

OPPLE Lighting is dit jaar winnaar van de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs. Het winnende product, Pendel Linear Tallinn, won in de discipline product, in de categorie verlichting. Elk jaar organiseert 's werelds oudste onafhankelijke designorganisatie, het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH, de iF DESIGN AWARD.

De Suspended Linear Tallinn overtuigde de 132 leden tellende jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, met zijn slanke design en ultralage verblinding. De competitie was intens: bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te ontvangen.

Tekst

Over Pendel Linear Tallinn

Ervaar moderne verlichting met de Pendel Linear Tallinn, een geavanceerde directe/indirecte verlichtingsoplossing ontworpen voor moderne kantoorruimtes. Met een ontwerp dat weinig verblindt en een UGR-classificatie van minder dan 10 heeft, minimaliseert de Tallinn visueel ongemak, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik in kantooromgevingen.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Suspended Linear Tallinn is het magnetische verbindingssysteem, waardoor flexibele en eenvoudige montage van meerdere armaturen mogelijk is om aangepaste verlichtingsconfiguraties te creëren die zijn afgestemd op specifieke eisen van de werkruimte.

Ervaar de flexibiliteit van Tunable White technologie, waarmee de kleurtemperatuur kan worden aangepast van 2700K tot 6500K om de perfecte verlichtingssfeer te creëren voor verschillende taken en stemmingen. Verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of mat wit, straalt de Tallinn een professionele look uit die naadloos integreert in de moderne kantooresthetiek. Dit armatuur is compatibel met DALI en Smart (BLE) besturingssystemen en biedt geavanceerde opties voor verlichtingsregeling voor verbeterde functionaliteit en gemak. 

Media
Tekst

Over de iF DESIGN AWARD

Sinds 1954 wordt de iF DESIGN AWARD erkend als kwaliteitsbeoordelaar voor uitstekend design. Het merk iF Design staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige designprestaties en de iF DESIGN AWARD is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. De prijs bekroont designprestaties in alle disciplines: product-, verpakkings-, communicatie- en serviceontwerp, architectuur en interieurarchitectuur, evenals professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI). Alle prijswinnende inzendingen worden vermeld op ifdesign.com.

Gerelateerd nieuws