News

Innovatie en Teamwork vieren in Malaga!

Onlangs hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: 10 jaar OPPLE Lighting in Europa!
Afbeelding bij artikel
Tekst
Innovatie en teamwerk gevierd in Malaga!

Onlangs hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt - 10 jaar OPPLE Lighting in Europa! We vierden dit samen tijdens een onvergetelijke tijd in de prachtige stad Malaga. Deze reis was echter niet alleen maar een feest; het was een combinatie van innovatie, leren en samenwerken.

Media
Media
Tekst
Product Training en Team Building

Het belangrijkste deel van ons verblijf was gericht op de voorbereiding van onze aanstaande productlancering in april 2024. Ons team nam deel aan intensieve producttrainingssessies en verdiepte zich in onze nieuwe productinnovaties. In deze sessies ging het niet alleen om leren, maar ook om het voeren van goede discussies en het delen van ideeën en mooie projecten.

Na de trainingsdagen hebben we de prachtige stad Malaga verkend, waarbij we deelnamen aan teambuildingactiviteiten en bezienswaardigheden zoals het historische Alhambra bezochten.

Tekst
Tien jaar in Europa vieren

Het hoogtepunt van onze reis was de feestelijke viering van het 10-jarig bestaan van OPPLE Lighting Europe. Dit decennium is een traject geweest van groei, innovatie en succes, en dit hadden we niet kunnen doen zonder ons fantastische team, partners en klanten. We willen iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt en nog steeds deel uitmaakt van onze ongelooflijke ontwikkeling.

Terwijl we vooruitkijken naar de toekomst, blijft OPPLE Lighting Europe toegewijd aan het leveren van innovatieve en kwalitatieve verlichtingsoplossingen. Deze reis naar Malaga was een herinnering aan hoe ver we zijn gekomen en de spannende weg die voor ons ligt. Laten we samen de toekomst verlichten!

Hou ons in de gaten voor interessante ontwikkelingen terwijl we onze productlancering in april 2024 naderen!

Media

Gerelateerd nieuws