News

Nu is het moment om over te stappen op smart LED!

Nu er zoveel regelgevingen op ons afkomen, is dit het moment om het bestaande verlichtingssysteem te vervangen door LED-verlichting.
Afbeelding bij artikel
Media
Switch from fluo to smart LED
Tekst

De RoHS-richtlijnen van de Europese Unie beperken het gebruik van gevaarlijke stoffen zoals kwik in elektrische en elektronische apparatuur. Jarenlang was er een uitzondering voor conventionele fluorescentielampen, maar daaraan komt in 2023 een einde.

Vanaf deze week heeft de Europese Unie de verkoop van ronde fluorescentielampen (T5 & T9) en plug-in compacte fluorescentielampen (CFLni) officieel verboden. Deze maatregel maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van de EU om het energieverbruik te verminderen en duurzamere verlichtingsopties te bevorderen. Bovendien zullen vanaf 31 augustus 2023 ook fluorescentiebuizen niet meer op de markt mogen worden gebracht.

Tekst

Maar maak je geen zorgen! Wij van OPPLE hebben een oplossing voor u. Wij bieden een breed scala aan energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen, van een eenvoudige oplossing tot een op Bluetooth gebaseerde draadloze oplossing. OPPLE Lighting biedt uitstekende kwaliteit LED-verlichting tegen een zeer betaalbare prijs.Deze oplossingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar besparen u ook geld op de lange termijn.

 

Verschillende opties besparen u al snel minstens 60% energie

Vervang conventionele verlichting één op één door LED verlichting. U heeft dan de keuze uit LED T8 buizen, LED armaturen of een dimbare oplossing met behulp van Dali of 0-10V.

Wilt u besparen op installatiekosten en bovendien profiteren van gebruiksgemak, dan zijn de Smart LED oplossingen het meest geschikt voor u. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en aangesloten op het lichtnet. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen worden aangestuurd met de OPPLE Smart Lighting app. Extra energiebesparing kan worden bereikt met de OPPLE Smart sensoren. In combinatie met Smart sensoren kunnen besparingen tot 70% worden bereikt ten opzichte van de oude situatie.

Media
Tekst

 

Dus als u nog steeds fluorescentielampen gebruikt, is dit het perfecte moment om over te stappen op LED-verlichting. Zo bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook uw steentje bij aan het behoud van de planeet.

Vindt u het lastig of onwennig, de accountmanagers van OPPLE geven u graag een passend advies en uiteraard hoort daar een lichtplan en besparingsberekening bij. Samen maken we het verschil.

Gerelateerd nieuws