News

Nieuwe innovatiebrochure oktober 2023

Innovaties en verbeteringen in binnen-, industriële en buitenverlichting.
Afbeelding bij artikel
Tekst

Bij OPPLE Lighting blijven we innoveren en zoeken we naar de beste oplossingen voor onze klanten. Daarom beginnen we de maand oktober met de lancering van nieuwe producten en verbeteringen in onze catalogus.

We introduceren belangrijke innovaties voor binnen-, industriële en buitentoepassingen: nieuwe armaturen, spots, hoge temperatuur highbays en verbeteringen in onze waterdichte families, onder andere. Hier zijn de belangrijkste innovaties voor oktober 2023.

Klik op de link hieronder om onze innovatiebrochure voor oktober 2023 te downloaden:

Innovatie Brochure oktober 2023

Media

We breiden ons assortiment kantoorverlichting uit

Vanaf 1 oktober wordt ons assortiment speciale en decoratieve verlichting voor kantoren uitgebreid met:

 • Staande armatuur Falcon. Met een geavanceerd en modern ontwerp dat directe en indirecte lichtverdeling biedt, biedt Falcon een verlichtingservaring met een uitzonderlijk comfortabel lichtniveau (UGR<16). Uitgerust met geïntegreerde bewegings- en daglichtsensoren past de Falcon de verlichting automatisch aan volgens de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt niet alleen voor optimale helderheid gedurende de hele dag, maar bespaart ook energie waar mogelijk.
   
 • Bureaulamp Sparrow. Met zijn slanke en eigentijdse design is de Sparrow een lust voor het oog en levert hij comfortabel licht van de hoogste kwaliteit. Met een intuïtieve tiptoetsbediening kun je moeiteloos de helderheid aanpassen en de kleurtemperatuur (CCT) veranderen naar wens, zodat je de perfecte verlichtingsomgeving kunt creëren voor elke taak. Een professionele, niet-verblindende honingraatlens maakt de Sparrow ideaal voor gebruik op kantoor of thuis, waarbij oncomfortabele verblinding wordt geminimaliseerd voor een optimale visuele ervaring. Maar wat de Sparrow echt anders maakt, is de indirecte achtergrondverlichting die comfort en warmte toevoegt aan je werkplek.

 


 

 • Paneel Riga PendelHet strakke, minimalistische ontwerp van Riga geeft een moderne en elegante uitstraling aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Met een lage verblindings UGR-waarde van 19 is RIGA ideaal voor kantooromgevingen, waar comfortabel en efficiënt licht essentieel is voor de productiviteit. Een van de meest opvallende kenmerken van Riga is de flexibiliteit, de vermogensschakelaar en de mogelijkheid om te schakelen tussen kleurtemperaturen (CCT) van 3000K, 3500K en 4000K. Riga is ook verkrijgbaar in DALI2 en Smart Lighting (BLE2) versies, waardoor de verlichting eenvoudig kan worden geïntegreerd in intelligente besturingssystemen.
Tekst

Onze Waterproof-serie maakt grote ontwikkelingen door

In oktober voert OPPLE upgrades door voor twee waterdichte productlijnen: de Waterproof EcoMax en de Waterproof Classic.

 • Zowel de Waterproof EcoMax als de Waterproof Classic bieden indrukwekkende functies, zoals een verbeterde hoge efficiëntie tot 150 lm/W en een handige vermogensschakelaar op de versies met hoog vermogen. Daarnaast heeft de Waterproof EcoMax G3 een nieuwe high-power versie met een hoge lichtopbrengst van 8.250 lm. Belangrijk voordeel van de Waterproof Classic familie is de mogelijkheid om de bedrading zowel aan de achterkant als aan de zijkanten aan te sluiten. De Classic heeft ook een clip-on ontwerp voor een waterdichte oplossing met aan/uit-schakelaar en een verlengde levensduur van 70.000 uur.
   
 • De nieuwe Waterproof Classic behuizing is speciaal ontworpen voor gebruik met onze LED TL buizen (niet inbegrepen). U kunt kiezen uit bedradingsaansluitingen aan zowel de zijkant als de achterkant, zodat u de installatie kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Met eenvoudig onderhoud en de mogelijkheid om lampen te upgraden, biedt deze behuizing een duurzame oplossing die met u meegroeit.
Media

Highbay Performer Hoge Temperatuur (HT)

Deze LED Highbay oplossing is nieuw in het assortiment en speciaal ontworpen voor gebruik in omgevingen waar temperaturen tot 70° vereist zijn. Hij combineert een ultraslank ontwerp met een indrukwekkende efficiëntie van 160 lm/W.

Daarnaast is het flexibel dankzij verschillende bundelopties, biedt het een krachtige output tot 20.800 lm, voorkomt het condensatie met een ingebouwd ventilatieventiel en is het uitgerust met een IP68 connector voor een betrouwbare en waterdichte verbinding.

De Highbay Performer familie is ook beschikbaar als Smart Lighting opties met zowel BLE2 (Bluetooth Low Energy 2) als DALI2 (Digital Addressable Lighting Interface 2) bedieningsmogelijkheid. De BLE2 versies bieden geavanceerde draadloze communicatie via Bluetooth SIG Mesh.

Kortom, deze LED Highbay HT armaturen bieden een hoogwaardige en duurzame verlichtingsoplossing voor veeleisende omgevingen met hoge temperaturen.

Nieuw in de Spot-families

 • Opbouwspot Selena. Ontworpen met oog voor esthetiek, heeft Spot Selena een slank, eigentijds design dat naadloos past in elke omgeving. Dankzij het intuïtieve draai-en-slot montagesysteem is de installatie een fluitje van een cent voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Kies uit een matwitte (MW) of matzwarte (BL) versie die perfect bij je interieur past.
   

 • Spot Performer 3C compact. We hebben de efficiëntie van de Spot 3C Compact verbeterd tot 120lm/W en we hebben de familie nu uitgebreid met CCT-geschakelde versies.
   

 • Spot Chiara. Onze kantelbare spot Chiara met IP44 aan de lichtuitstralende kant is nu verkrijgbaar als TRIAC-dimbare versie (9W).

Gerelateerd nieuws